Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 44

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2012 » Березень » 30 » Відбулася ХVII сесія районної ради
15:56
Відбулася ХVII сесія районної ради

На XVII сесії районної ради шостого скликання, яка відбулася 20 березня, депутати розглянули тридцять дев’ять основних питань. У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації В.О.Поддубний разом із заступниками, начальники управлінь та відділів РДА, керівники районних служб, представники правоохоронних органів, селищний та сільські голови.

Рішеннями сесії затверджено звіти про виконання районного бюджету за 2011 рік, використання коштів резервного фонду непередбачених видатків районного бюджету бюджету за 2011 рік, виконання програми економічного, соціального такультурного розвитку району заминулий рік, а також план роботи районної ради на поточний рік. У депутатів не виникало жодних заперечень у прийнятті рішень, спрямованих на покращення якості медичного обслуговування населення та освіти. Употочному році за рахунок коштівбюджету розвитку заплановано придбати «швидку медичну допомогу», стоматологічну установку, цистоскоп та фіброгастроскоп, медичне обладнання для пологового відділення райлікарні, два холодильники для зберігання вакцин, капітально відремонтувати пологове та дитяче відділення ЦРЛ. На районну програму протидії захворюванню на туберкульоз передбачено 190 тис.грн., програму боротьби із СНІДом – 20 тис. грн. 160 тис. грн. бюджетних коштів будуть спрямовані на реалізацію районної програми боротьби з онкологічними захворюваннями та 90 тис.грн. – на програму «Репродуктивне здоров’я нації». Загалом на медицину передбачено майже два мільйони гривень. 170 тис. грн. з районного бюджету заплановано на фінансування комплексної програми «Вчитель» на 2012-2016 роки, цільові програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх закладів інформаційно-комунікаційних технологій та підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти. Районна програма розвитку футболу буде профінансована на 50 тис. грн. 650 тис. грн. виділено на реалізацію програми індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлових умов сільського населення "Власний дім.

Рішенням районної ради надано дозвіл відділу освіти на списання двох газових котлів, які вийшли з ладу. Депутати підтримали пропозицію щодо передачі у спільну власність територіальних громад району будівлі Посад-Покровської лікарської амбулаторії. Затверджено граничну чисельність працівників комунального закладу «Білозерський районний територіальний центр соціального обслуговування» у кількості 35 штатних одиниць. Створено комунальну установу «Централізована бухгалтерія по обслуговуванню закладів та установ культури району Білозерської районної ради Херсонської області» та «Районний центр по бслуговуванню закладів освіти Білозерської районної ради Херсонської області».

У «різному» депутати підняли питання невиплати компенсацій дітям війни, незадовільної роботи відділу земельних ресурсів у районі, засміченості населених пунктів, відсутності туалетів на зупинках громадського транспорту. Чималий перелік питань розглянули протягом двох годин, що вкотре засвідчило ефективність підготовчої роботи постійних депутатських комісій.

Переглядів: 550 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту